Referansar

Dette seier to forfattarar som eg har hjelpt og motivert:

Renate Nedregård

Journalist og forfatter


Jeg hadde aldri blitt forfatter uten Ingelin. Hun hjalp meg til å få troen på at det jeg skrev, kunne bli en bok. Hun ga meg gode råd underveis, og hun motiverte meg til å fullføre. Med sin kunnskap og erfaring, kunne hun guide meg gjennom prosessen fra idé til et ferdig romanmanus - som jeg fikk antatt av et forlag på første forsøk!

 

Takket være Ingelin, har jeg fått leve ut drømmen om å skrive bøker. 

 

Ingvild Tennfjord

Journalist, forfatter og sommelier


Mange skrivekurs kan lære deg å skrive. Men Ingelin tilfører også de praktiske verktøyene du trenger for at drømmen om bok skal bli virkelig. Min syvende bok er ute og ligger på bestselgerlisten.

 

Metoden jeg lærte hos Ingelin bruker jeg fremdeles. 

 

 

Går du og tenker på å skriva bok, men veit ikkje heilt korleis du skal komma i gang?

Kanskje du alt er i gang, men så har det liksom stoppa heilt opp?

Då er det kanskje ein idé å ta eit online skrivekurs, med høve til å hyra meg inn som konsulent på manuset ditt etter at du har gått gjennom teoridelen.

 

 

 

Trur du på historier?

 

På den krafta ei god historie har som kan endra livet til ein lesar? Eller i alle fall kan gi lesaren ei ny innsikt i verda vi lever i? At bøker gjer barn, ungdom og vaksne flinkare til å tenka sjølv?

 

Til alle tider har menneska trengt historier. Historier er nesten like viktig som mat og søvn.

Og for at vi skal få fram dei aller beste forteljingane, då trengst nye stemmer. Di stemme.

 

Er du klar for å dela dine historier med verda?

 

Dei aller fleste forfattarspirene eg snakkar med har same problem. Dei har sett seg ned for å skriva, det har gått fint ei lang stund og så seier det bom stopp!

 

Når det har stoppa opp, så er det lett å mista motet. Det er vanlig at den uferdige boka blir liggande urørt på harddisken. Entusiasmen er borte, trua på ideen er borte, og sakte men sikkert falmar bokdraumen. Det nyttar ikkje likevel....

 

Den gode nyheita er at dette ikkje er sant. Det er aldri for seint å blåsa støvet av ideen og å fylla den med liv og fargar. Det framleis gode muligheiter for at det kan bli bok!

 

Mitt namn er Ingelin Røssland, og eg har skrive 18 bøker over ein periode på 21 år.

Eg skriv for barn, ungdom og vaksne, både fiksjon og fakta. Bøkene mine er utgitt på fleire ulike språk, og har vunne ein del litteraturprisar. Nokon gonger har skriveprosessen gått lett, andre gonger har det vore tungt. Dette er normalt for dei aller fleste forfattarar.

Eg har samla alle mine erfaringar og sett dei saman til eit online skrivekurs som eg har kalla 7 steg til ferdig manus. Kurset er meint for deg som går med uforløyste bokdraumar, eller som har stoppa opp i forfattarskapen din.

 

Ein av nøklane som trengst for å koma vidare, er å læra deg å feilsøka i teksten på den måten finna ut kvifor det har stoppa opp. Kunnskap og innsikt som gjer at du klarar finna feilen, justera kursen i skriveprosessen og få løfta historia di til eit nytt nivå. Denne nøkkelen og fleire til, vil eg dela med deg i dette skrivekurset.

 

Du vil få ta del i mine erfaringar og beste tips, for å komma deg i mål med bokprosjektet ikkje berre ein gong, men fleire gonger!

 

Den viktigaste grunnen til at eg har skrive 18 bøker over 21 år, er ikkje eit guddommelig talent. Eg har ei superkraft. Mi superkraft er at er orkar å skriva om og om igjen. Eg gir aldri opp!

Denne krafta har kome gjennom øving. Du kan også øva opp di superkraft.

 

Høyrest dette ut som noko for deg?

 

 

 

 

© Copyrights by Ingelin Røssland. All Rights Reseved. 2019